Swiss Ski Chalet20 photos
This brief for this now beautiful chalet was to update and extend the kitchen and living space, incorporate a new ecologically driven heating system and add a wow factor to its existing cosy charm. One of the main criteria as far as the clients and I were concerned was to capitalise on the beautiful views from the front of the chalet that were largely hidden in the past. By adding a considerable amount of glass to this elevation in the form of windows stretching into the eves the resulting effect is stunning. I would like to thank my client for supplying me with some of the photos to which I have added some before shots plus images of my own taken on finally visiting the chalet post completion.

By continuing to browse this site, I agree Tulipa and the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve their respective products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more about the Tulipa's Privacy Policy and Houzz's Privacy Policy.